Jurry Projects

Wij adviseren in topmerken vloer- en raambekleding en leveren meubilair dat voldoet aan de meest veeleisende voorschriften van ergonomie, vormgeving en comfort. Deskundige installatie wordt gegarandeerd door onze getrainde vakmensen gecombineerd met kwalitatieve producten. Hierdoor staan wij garant voor een prachtig resultaat met een optimale levensduur.

Jurry Projects is een bedrijf gespecialiseerd in totaalinrichting van uw interieur voor kantoren, scholen, zorginstellingen, woning en horeca. Samen met u willen we onze kennis en jarenlange ervaring delen om een inspirerende omgeving te creƫren. Doordacht, ontspannend, energierijk en alles met respect voor de ruimte; dat is ons streven. Uw wensen vertalen wij naar een concept dat past bij uw organisatie en cultuur. Want de juiste inrichting zorgt voor de juiste beleving en draagt bij tot succes!

Waarom Jurry Projects
Wij werken met de beste fabrikanten in de markt. Tevens werken wij met de beste leverancier op het gebied van ondervloeren, namelijk Uzin Utz. Ons streven is dan ook leveren van kwaliteit. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en zorgen dan ook voor een prachtig eindresultaat.


Jos Konings
Patrick Zandstra
Davey Poppe